Satovi su oduvek predstavljali važan dodatak svakom poslovnom muškarcu, aktivnom sportisti ili dami koja neguje svoj stil. Dizajn  kao i mehanizmi ručnih satova zavise od brenda za koji se odlučite. Ima ih raznih, kreirani su sa dodatkom narukvica od različitih materijala koji samo obogaćuju izgled  sata.

Muski satovi

Muški satovi su uz dobar komad cipele, dobru frizuru, odelo, sinonim za muškarca sa izgrađenim stilom. Mogu biti kvarcni ili mehanički satovi, odlika kvarcnih je savršena preciznost u merenju vremena i dug vek trajanja. Muški satovi nisu samo stvar mehanizma već i dizajna koji će se prilagođavati modnim trendovima. Tradicionalni muški satovi se izrađuju od najplemenitijih metala kao i od nerđajućeg čelika. Za razliku od ovih fenomenalnih modela, ženski satovi su dozirani elegancijom, otmenošću i romantičnim segmentima. Prelepi ženski satovi se dizajniraju u raznim bojama uz dodatke cirkona kao i drugih materijala koji ulepšavaju njihov izgled. Moderni ženski satovi su osmišljeni tako da limiti ne postoje. Bilo da su analogni ili digitalni, ženski satovi su fantastičan modni dodatak.

Casio satovi

casio-satoviCasio satovi su uspešan brend koji je čuven svuda u svetu. Casio predstavlja ne samo pokazatelj vremena već iznak prestiža, moći, luksuza.  Ono što razlikuje ovaj sjajan brend od ostalih je što  Casio iz godine u godinu svoju tehnologiju rada podiže na stepenik više, pa se u ponudi uvek mogu naći modeli koji će vas oduševiti. Casio sportski satovi su namenjeni muškarcima koji uživaju u avanturi kao i najrazličitijim sportskim aktivnostima. Kvalitet kao i mnoštvo funkcija koji imaju Casio sportski satovi će sve ljubitelje ovih tipova ručnih satova ostaviti bez daha. Casio sportski satovi su izuzrtno čvrsti, otporni i dugotrajni i prijatni za nošenje. Muški g-Shock satovi su upravo jedna linija iz Casio kolekcije koja je predstavnik ručnih satova sportskog duha. Muški g-Shock satovi su pre svega izuzetno popularni kod sportista kojima je entuzijazam i elan drugo ime. Ovi fenomenalni muški g-Shock satovi pored perfektnog dizjna koji je veoma privlačan i uklopljiv, nudi fantastičan kvalitet, savršeno odrađen brojčanik i čvrsto odrađenu narukvicu.  Što se tiče modela za dame, Casio ženski satovi  su jedni od najtraženijih ženskih ručnih satova. Spoj elegancije i aktivnog sportskog dizajna je pravi pogodak čime Casio ženski satovi mogu da se pohvale. Urban i moderan dizajn pruža da sve dame sa stilom odaberu upravo ove multifunkcionalne modele. Casio ženski satovi se kombinuju uz apsolutno svaku priliku i svaku odevnu kombinaciju. U ovom širokom asortimanu možete pronaći idealan ručni sat za sebe, njega ili nju.

Tags: , , ,

Ostavite odgovor